Recepten

Penne met tomaat en Hollandse garnalen

Ingrediƫnten

150 g penne rigate
3 eetlepels olijfolie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesnipperd
8 Tasty Tom tomaatjes of Romaatjes, in stukjes
1 theelepel chilipoeder
2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
200 g Hollandse garnalen
2 eetlepels bieslook, fijngeknipt

Overig - Hoofdgerecht - 2 personen - 20min.

Penne met tomaat en Hollandse garnalen

Stap 1:

Kook de penne in een pan met ruim kokend water in 10 tot 12 minuten beetgaar.

Stap 2:

Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig.

Stap 3:

Schep de tomaten met het chilipoeder, de Italiaanse kruiden en 2-3 eetlepels water erdoor en laat de tomaten in 5 minuten zachtjes gaar worden.

Stap 4:

Roer de tomaten tot een saus. Pureren kun je eventueel doen met een staafmixer. Voet peper en zout naar smaak toe.

Stap 5:

Giet de penne af en schep de pasta door de tomatensaus

Stap 6:

Serveer de pasta met saus in 2 (pasta)borden. Verdeel de garnalen en het bieslook erover.