Recepten

Garnalenbroodjes

Ingrediƫnten

2 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g)
5 el mayonaise
1 stengel bleekselderij (in stukjes)
1 tl gedroogde dragon
2 tl kruidenazijn
tabasco (flesje 57 ml)
2 eieren
1 zak zachte puntjes (8 stuks)
4 blaadjes kropsla (gewassen)
1 tl paprikapoeder

Overig - Lunch - 4 personen - 15min.

Garnalenbroodjes

Stap 1:

Kook de eieren in 8 min. hard.

Stap 2:

Meng ondertussen de garnalen met de mayonaise, bleekselderij, dragon, kruidenazijn, een paar druppels Tabasco, peper en zout.

Stap 3:

Pel het ei en snijd het in plakjes.

Stap 4:

Snijd de broodjes aan de bovenkant open. Scheur de blaadjes doormidden en leg in elk broodje een blaadje sla. Verdeel hierover het garnalenmengsel. Leg de plakjes ei naast de garnalen en bestrooi met het paprikapoeder.