Recepten

Ciabatta met avocado en garnalen

Ingrediƫnten

1 limoen
1 rode peper
1 zakje verse koriander (15 g)
2 bakjes garnalen (a 100 g)
1 eetlepel olie
1 avocado
4 ciabattina’s (of 1 ciabatta in 4 stukken)

Overig - Lunch - 4 personen - 15min.

Stap 1:

Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit.

Stap 2:

Rol de peper door uw handen, snijd het topje van de peper eraf en schud de zaadjes eruit.

Stap 3:

Snijd de peper en koriander zeer fijn. Meng het vervolgens in een kom garnalen met limoensap en -rasp, rode peper, koriander en olie.

Stap 4:

Halveer de avocado, pel of snijd de schil er af en verwijder de pit.

Stap 5:

Snijd de avocado in dunne plakjes. Beleg het opengesneden broodje met avocado. Bestrooi het met zout en peper en schep het garnalenmengsel erop.

Stap 6:

Serveer direct, anders verkleurt de avocado.
Tip:
Neem in plaats van Italiaanse ciabatta grote pistolets of bagels.