Recepten

Taartje van kreeft, garnalen en zalm

Ingrediënten

1 kreeft (800 gram)
200 gram garnalen
200 gram zalm(gepocheerd)
1 avocado
Cocktailsaus
Peper en zout
1 uitje
1 bosje bieslook
4 plukken friséesla
Balsamicodressing

kerst - Voorgerecht - 4 personen - 30min.

Stap 1:

Breng water aan de kook met zout en peper. Doe de kreeft in het water en houd hem ondergedompeld gedurende 3 minuten.

Stap 1:

Haal de kreeft uit de pan en laat hem even afkoelen. Haal dan het vlees uit de kreeft.

Stap 1:

Snijd de zalm in kleine stukjes, snipper de ui en snijd de bieslook fijn. Voeg deze 3 ingredienten vervolgens samen en meng het geheel met de cocktailsaus.

Stap 1:

Snijd het kreeftenvlees in fijne stukjes en breng het op smaak met peper en zout. Breng ook de garnalen op smaak.

Stap 1:

Maak de sla aan met de balsamico-dressing.

Stap 1:

Gebruik een uitsteekring bij het opmaken van het gerecht. Maak drie laagjes van de kreeft,garnalen en zalm.Verwerk dunne schijfjes avocado tussen de laagjes.Bestrooi de avocado met wat zout en peper,voordat het volgende laagje erop komt.

.