Recepten

Wraps met garnalen

Ingrediƫnten

8 wraptortilla’s
2 eetlepels olijfolie
2 gele paprika’s
2 teentjes knoflook, gehakt
4-6 eetlepels milde salsa (potje)
150 g Griekse yoghurt
300 g garnalen
75 g veldsla

Hollands - Hoofdgerecht - 4 personen - 20min.

Stap 1

Verwarm de wraptortilla’s volgens de aanwijzingen in de magnetron.

Stap 2

Snijd de paprika in stukjes en roerbak het in een wok met olijfolie samen met de teentjes knoflook. Roerbak het in 3 tot 4 minuten gaar.

Stap 3

Roer dan de salsa erdoor en verwarm het geheel nog 2-3 minuten.

Stap 4

Bestrijk de wraps met yoghurt. Schep het paprikamengsel in het midden en verdeel de garnalen en wat veldsla erover. Vouw de zijkanten van de tortilla’s iets naar binnen en rol de tortilla’s stevig op.

Stap 5

Verdeel de rest van de veldsla over een schaal. Snijd de wraps schuin door en leg ze op de schaal.